Mamaliguta umpluta .. la cuptor

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2015 | 9638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • 1,5 l lapte
  • sare
  • 4 oua
  • 200 g branza telemea
  • 150 g branza de casa
  • 100 g cascaval
  • cateva bucati carnat
  • 2 linguri smantana
  • 30 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta umpluta .. la cuptor:

Am pus laptele la fiert, cand acesta da in clocot adaug malaiul si putina sare, amestecand bine pana devine crema (nu e necesar sa fiarba).

In compozitie torn ouale bine batute amestecand continuu, apoi branza de casa si cascavalul.

Intr-un vas termaizolant, uns cu unt, am turnat compozitia, apoi carnatul taiat bucati (pe care l-am prajit cateva minute inainte) si amestec , deasupra am uns cu smantana si am presarat cu branza rasa.

Am introdus la cuptor pana ce se rumeneste bine, apoi poate fi servita !

pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta umpluta .. la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga taraneasca la cuptor